1395/2/11 شنبه
برگزاری کرسی آزاداندیشی با موضوع «حجاب اجباری آری یا خیر؟» در پیام نور مرکز بندرعباس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس،کرسی آزاداندیشی با موضوع «حجاب اجباری آری یا خیر؟» با همکاری اداره فرهنگی و فوق برنامه و انجمن علمی حقوق و با حضور حجت الاسلام حاج آقا دکتر فضلی, دکتر زارعی حاجی آبادی, دکتر زینلی و دانشجویان در سالن همایش دانشگاه پیام نور برگزار گردید.
دکتر فضلی در ابتدای جلسه مطالبی پیرامون اصل حجاب و رابطه آن با مقوله حیا و عفّت اسلامی بیان نمودند.
دکتر زارعی نیز به عنوان یکی دیگر از داوران جلسه صحبت های خود را به این شکل شروع نمودند که: باید در وهله اول حوزه نظر را از حوزه عمل جدا کرد که سرمایه اساسی ما دین اسلام است که نمی توان آن را کنار گذاشت.
در ادامه موافقان و مخالفان حجاب اجباری به ارائه نظرات خویش پرداختند.
پس از مطرح شدن دیدگاههای مختلف از سوی دانشجویان و داوران این مبحث به اینصورت جمع بندی گردید که: با مطالعه و بررسی تاریخ از گذشته تا کنون می توان شاهد روند تکامل و تغییر این مبحث بود و در نظام مقدس اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی مباحث مربوط به حجاب بصورت بسیط مطرح شده و تا حدودی به شکل قانون در آمده و اکنون مستلزم پالایش و بازنگری است.